Så er bonus-datteren kommer med på bølgen!!
WooP-WooP!
Så er hele husholdningen snart konverteret til LCHF - mangler lige bonus-sønikke, men han er vidst lidt for vild med sin Coca-Cola til at det kan lade sig gøre desværre.... men....
...man ved aldrig hvad fremtiden bringer :)
Han smagte de her pølsehorn og var ret overrasket over hvor godt de smagte uden mel - så måske vi har en mere til LCHF-menigheden snart. Datteren havde set en opskrift på min fjæsbog (er medlem af en LCHF gruppe derinde) og Mums - de er lækre. Desværre kan jeg ikke huske hvem der har linket opskriften, men den er ikke selv-opfundet - så mange tak til vedkommende!!!
PenNnyLanes "lånte" Pølsebrød
10-12 stk. (bagt af bonus-datteren)
6 æg
2,5 dl. fløde
40 g fedtreduceret mandelmel
40 g fedtreduceret sesammel
2 tsk bagepulver
2 tsk Sukrin gold
45 g Fiberhusk
½ tsk salt
Brunch pølser
How to:
Pisk alle de våde ingredienser sammen og tilsæt resten og rør det hele godt sammen. Lad det hele trække godt 10-15 min.
Du trykker en håndfuld dej flad i din hånd (det hjælper at fugte hænderne - eller anvende en våd ske, ligesom når du laver frikadeller fx.) og skylle hænderne under koldt vand ind i mellem, når det bliver for klistret.
(Det er ret klistret, så nej du har ikke gjort det forkert - bare vær varsom).
Læg pølsen i midten og klem den bløde dej rundt om pølsen.
Bages ved 200 grader i 15-20 min. til de er gyldne.
Nyd med hj.lavet ketchup eller urte-mayo.
MUMS siger jeg bare.
Det er ikke sidste gang bonus-datteren låner mit køkken!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar